Ferratum Kredit

Ferratum Kredit

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede Kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Ansøg

Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://kviklån247.dk.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Adservice
  • Google
  • Facebook
  • Digital advisor

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Info@kviklån247.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Oversigt over lån i Danmark

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange lånemuligheder. Med denne guide får du overblikket. Når du skal låne penge, er der nærmest uendeligt mange muligheder. Skal du låne privat, i banken eller hos en forhandler? Først bør du gøre det klart hvad lånet skal bruges til, hvor stort et beløb du har brug for og hvor længe lånet skal løbe over. Det skal altså være realistisk at du kan betale lånet tilbage indenfor en given tidsramme. Inden du begynder at overveje et lån, er det altså vigtigt at skabe et solidt overblik over din nuværende økonomi, … Les mer

Hvad er et mikrolån?

I Danmark bliver der tilbudt en række lån, og alle har de en lidt forskellige karakter. Der er realkreditlån og banklån, som er de lån, man typisk forbinder økonomisk støtte med. Dog er de efterhånden langt fra det eneste bud, når du bevæger dig ud på det store lånemarked i din søgen efter noget, som er skræddersyet til dig og din økonomiske situation. Der er nemlig poppet en række online lån frem, der i flere tilfælde kan være en fornuftig mulighed, hvis man skal bruge penge her og nu. Blandt de mest populære kan nævnes SMS-, forbrugs-, kvik- og mikrolån … Les mer

Sådan finder du de billigste forbrugslån

Der er nogle lån, der i den senere tid har taget Danmark med storm. Denne udvikling er kommet som et lyn fra en klar himmel, og som udsigterne er på nuværende tidspunkt, er udviklingen ikke til at ændre. Diverse online lån har gjort deres indtog på markedet, og de er kommet for at blive. Dette er da også kun til glæde for danskerne, idet der er en række fordele forbundet med eksempelvis det forbrugslån, du kan finde, når du surfer en tur rundt på nettet. Det er ikke altid let at finde det rigtige lån, eftersom mulighederne er mange. Har … Les mer

Lån uden sikkerhed med lang afbetaling

Lånemarkedet er en overskuelig størrelse, og faktisk er det kun et mindretal af befolkningen, som har en ide om, hvordan man skal gribe situationen an. Der er nemlig mange aspekter, der kræver opmærksomhed, men ved man ikke, hvor blikket skal rettes mod, kan det være svært at finde alle de nødvendige detaljer. I denne artikel vil du få nogle god råd, som du kan bruge, når du skal finde det rigtige lån, der har lave omkostninger samt en lang løbetid. Endvidere vil fokus i denne artikel være på diverse online lån, som du kan optage uden at skulle stille sikkerhed, … Les mer

Populære brugsområder for et forbrugslån

Når man har brug for flere penge i hverdagen, er der flere måder, hvorpå man kan opnå dette. Der er altid den mulighed, at man tager flere vagter på jobbet, men dette vil ofte have den konsekvens, at man misser ud på noget af det sociale samt mister sin fritid. Desuden tager det også lang tid, hvis planen er, at der skal være penge til ferie, det nyeste tøj eller noget helt tredje. Heldigvis er der mulighed for at finde lån på internettet, som er let tilgængelige, når kontoen har brug for en kapitalindsprøjtning. Forbrugslånet er dit svar, hvis du … Les mer

Søgningsprocessen for lån uden sikkerhed

Der findes en masse udbydere på markedet, hvis du står i en svær situation, og du gerne vil låne penge. Der er et stigende marked for låneudbydere, da flere og flere mennesker har brug for lidt ekstra penge på lommen. Den store konkurrence om kunderne er en god ting for dig, da renterne og de administrative gebyrer derfor bliver trukket ned og gjort billigere for at tiltrække nye kunder. På grund af det store marked og de mange udbydere kan det også være svært at finde rundt i de mange forskellige låneudbydere og deres tilbud. Derfor er det en god … Les mer

Tips inden du optager et forbrugslån

Går du med en plan om at optage en af de eftertragtede forbrugslån på internettet, er du ikke alene. Der er nemlig flere og flere danskere, som har set de mange fordele ved de attraktive forbrugslån. Er du blandt den del af befolkningen, som overvejer et sådant lån, er der en række overvejelser, du skal have gjort op. På den måde sikrer du, at det er den bedste mulighed for dig, som bliver valgt, når du vælger et lån ud blandt den store jungle af muligheder, du kommer til at stå overfor. I artiklen her vil du finde nogle korte … Les mer

Det bedste forbrugslån

Forbrugslån til båd

Der findes mange forskellige slags forbrugslån, hvis du er på udkig efter et lån til det, du mangler netop nu. Det kan være, at du har brug for en ny bil, en ny motorcykel eller en båd, men det er de færreste mennesker, som ligger inde med alle pengene til disse udgifter. Her har du to valg, hvor du enten kan lade drømmen briste på grund af din økonomi, eller du kan sætte dig ned og undersøge alle dine muligheder, inden du opgiver drømmen. En af dine muligheder er, at du kan låne en del af beløbet eller hele beløbet … Les mer

Hvad er en kreditvurdering?

Hvad er en kreditvurdering?

Mange mennesker kan pludselig finde sig selv i en situation, hvor de står og mangler penge fx til uforudsete udgifter. Det er en træls situation, men en ting som sjældent kan undgås, da du aldrig kan spå, hvad der vil ske i fremtiden. Det kan være, at den gamle vaskemaskine er gået i stykker, eller fladskærmen pludselig ikke virker længere. Det er irriterende, når det sker –især når det er ting, du ikke kan undvære i din hverdag. Det er de færreste mennesker, som kan undvære en vaskemaskine eller deres fjernsyn. Heldigvis findes der løsninger, som kan hjælpe dig og … Les mer

Hvad er RKI?

Låne med RKI

At låne penge kan være en fristelse for mange mennesker. Det kan være, at du står og mangler hurtige penge på lommen. Måske er det gamle fyr netop gået i stykker, kælderen skal renoveres, eller din gamle computer er sat ud, og du har brug for nogle penge. Her kan det være fristende at gå ud og låne en masse penge, men det er vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser, inden du tager beslutningen. Hvis du ikke kan betale et lån tilbage Hvis du har lånt en masse penge og pludselig ikke kan betale dem tilbage, kan det … Les mer