Ferratum Kredit

Ferratum Kredit

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede Kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Ansøg

Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://kviklån247.dk.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Adservice
  • Google
  • Facebook
  • Digital advisor

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Info@kviklån247.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Råd til privatlån

Råd til privatlån

Det er en jungle at komme igennem, hvis du uden overblik forsøger at finde frem til hvilket lån, du vil tage. Her er der information om privatlån, så du kan finde ud af, om et sådan er det rigtige lån for dig, samt hvad du skal gøre, når du skal få fat i det billigst mulige lån. Et privatlån er et forbrugslån, hvor du hurtigt får penge ind på din konto. Det er derfor egnet til folk, som har brug for penge hurtigt og ikke har tid til den ellers langsommelige proces, det er at vente på at blive godkendt … Les mer

Forældrekøb

Lån med sikkerhed i ejendom

Hvad bør du vide om forældrekøb, hvor du køber en lejlighed og lejer den til dit barn. Forældrekøb er de seneste 10-15 år blevet en superpopulær mulighed for at sikre en god lejlighed til dit barn, mens du samtidig investerer dine penge fornuftigt. I de store studiebyer kan det være yderst besværligt at finde en god lejlighed til en SU-venlig pris. Selvom lejer og udlejer i disse scenarier er i familie, er reglerne præcis de samme som for en hvilken som helst anden udlejning. Der skal underskrives en lejer-udlejer kontrakt, og forældrene skal betale skat af deres indtægter, men har … Les mer

Gratis lån i 30 dage

Gratis lån 30 dage

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det kan faktisk lade sig gøre, uden den store indsats. Blev skiferien dyrere end forventet, eller blev tandlægeregningen skyhøj, og kontoen står i minus, kan det være nødvendigt med et lille cash-indskud. Noget helt nyt på markedet er disse gratis lån som strækker sig over 30 dage eller mindre, som er gebyr- og rentefri. Du kan typisk låne mellem kr 100 og kr 10 000. Det er dog vigtigt at du så betaler din gæld efter de 30 dage, da lånet ellers begynder at koste penge som normalt. Så har … Les mer

Ferratum

Ferratum

Ferratum låner penge ud mellem kr 1500-20.000 og du har pengene efter 45 minutter.  Lige nu gratis lån (uden renter) til nye lånere i 30 dage. Har du forelsket dig i et nyt, lækkert fladskærms tv som er på tilbud i denne uge? Det kan være surt at gå glip af et godt tilbud, fordi din løn først går ind ugen efter tilbuddet er slut. Det kan være omstændigt at få banken til at låne dig pengene. På et sms-lån er der ingen der blander sig i hvad du bruger pengene til – Det er helt din egen sag. Du … Les mer

Lån penge med dit NemID

Lån penge med dit NemID

Står du og har brug for et lån her og nu, kan et kviklån med NemID være løsningen for dig. Et lån med nemID er ofte den hurtigste vej til et sms-lån. Metoden blev søsat i 2010, og er ret smart da det anvender NemID som digital signatur. Desuden anvendes nemID som login til f.eks. din bank. Du kan låne mellem kr 100 og kr 400 000, så uanset hvad du skal bruge pengene til, burde denne type lån slå til. Som med alle lånetyper er det vigtigt at undersøge markedet inden du vælger lånetype og udbyder. Nogen udbydere vil … Les mer

Lån med RKI

Låne med RKI

Er du optaget i RKI- eller Debitorregistret, så fortvivl ikke. Du kan sagtens få et godt lån. Er du i den situation at en udlåner, har registreret dig i RKI, gør det en ny låneproces betydeligt sværere. Men det er på ingen måder umuligt. Du skal dog være ekstra varsom med at optage et nyt lån, da dette marked har mange ”sjakaler”. Sjakaler er firmaer der håber på at tjene penge på dig de næste mange år på grund af et lille lån med meget høje renter og gebyromkostninger. Disse lån er forbundet med en højere risiko for udbyder, og … Les mer

Oversigt over lån i Danmark

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange lånemuligheder. Med denne guide får du overblikket. Når du skal låne penge, er der nærmest uendeligt mange muligheder. Skal du låne privat, i banken eller hos en forhandler? Først bør du gøre det klart hvad lånet skal bruges til, hvor stort et beløb du har brug for og hvor længe lånet skal løbe over. Det skal altså være realistisk at du kan betale lånet tilbage indenfor en given tidsramme. Inden du begynder at overveje et lån, er det altså vigtigt at skabe et solidt overblik over din nuværende økonomi, … Les mer

Hvad er et mikrolån?

I Danmark bliver der tilbudt en række lån, og alle har de en lidt forskellige karakter. Der er realkreditlån og banklån, som er de lån, man typisk forbinder økonomisk støtte med. Dog er de efterhånden langt fra det eneste bud, når du bevæger dig ud på det store lånemarked i din søgen efter noget, som er skræddersyet til dig og din økonomiske situation. Der er nemlig poppet en række online lån frem, der i flere tilfælde kan være en fornuftig mulighed, hvis man skal bruge penge her og nu. Blandt de mest populære kan nævnes SMS-, forbrugs-, kvik- og mikrolån … Les mer

Sådan finder du de billigste forbrugslån

Der er nogle lån, der i den senere tid har taget Danmark med storm. Denne udvikling er kommet som et lyn fra en klar himmel, og som udsigterne er på nuværende tidspunkt, er udviklingen ikke til at ændre. Diverse online lån har gjort deres indtog på markedet, og de er kommet for at blive. Dette er da også kun til glæde for danskerne, idet der er en række fordele forbundet med eksempelvis det forbrugslån, du kan finde, når du surfer en tur rundt på nettet. Det er ikke altid let at finde det rigtige lån, eftersom mulighederne er mange. Har … Les mer

Lån uden sikkerhed med lang afbetaling

Lånemarkedet er en overskuelig størrelse, og faktisk er det kun et mindretal af befolkningen, som har en ide om, hvordan man skal gribe situationen an. Der er nemlig mange aspekter, der kræver opmærksomhed, men ved man ikke, hvor blikket skal rettes mod, kan det være svært at finde alle de nødvendige detaljer. I denne artikel vil du få nogle god råd, som du kan bruge, når du skal finde det rigtige lån, der har lave omkostninger samt en lang løbetid. Endvidere vil fokus i denne artikel være på diverse online lån, som du kan optage uden at skulle stille sikkerhed, … Les mer